Tränare och spelare genom tiderna

I dagsläget så är det Tommy Sjödin som är assisterande tränare för A-laget, huvudtränaren är Thomas Berglund och även Janne Larsson fungerar som assisterande tränare. Ansvarig för all sportslig verksamhet inom föreningen samt sportchef är Stefan Bengtzén. Utvecklingsansvarig är Thomas Thelin och Stefan Utby fungerar som ungdomsansvarig. Målvakter för Brynäs IF är Felix Sandström och Bernhard Starkbaum. Lagets spelare involverar totalt 9 stycken backar, dessa är Lukas Kilström, Mathias Porseland, Mattias Nörstebö, Simon Bertilsson, Anssi Salmela, Jörgen Sundqvist, Lucas Carlsson, Marc Zanetti och Jonathan Pudas. Därefter så finns det även 17 stycken spelare i positionen forwards, de heter Ponthus Westerholm, Jesper Ollas, Petr Vrana, Sonde Olden, Johan Alcén, Pathrik Westerholm, Anton Rödin, Adam Brodecki, Daniel Mannberg, Nick Johnsson, Linus Ölund, Terry Broadhurst, Greg Scott, Jacob Blomqvist, Sebastian Enterfeldt, Jens Lööke och Oskar Lindblom.

Spelare med ett tigerhjärta

Lennart Johansson är en av de största spelare som Brynäs IF har haft, han har även ett smeknamn där han kallas för Tigern. Han avled 69 år gammal och sedan dess så finns det en minnesfond till hans ära. Pengarna från minnesfonden går till att stötta ungdomar som visar lovande talanger inom ishockey. Detta delas ut en gång per år till en lovaspelarende spelare som har visat sig ha en stor talang och även ett enormt tigerhjärta.

Stipendiet är idag 15 000 kronor och kan enbart mottas en gång. Det är på grund av att så många spelare som möjligt ska kunna ta del av stipendiet. Många personer har skrivit någon typ av historia när det kommer till Brynäs IF. Det är trots allt ett mycket gammalt lag. En av dessa personer är Gösta Wikström som ritade det idag mycket välkända klubbemblemet. År 1968 så fick klubben dessutom sin första heltidsanställda kanslist, denna var Bo Hessel. Då Brynäs IF är en mycket aktiv klubb och kommer att vara det i många år kommer de fortsätta skriva historia,